Vele handen maken licht werk

 

 

18Graag willen we u, als ouder, warm maken voor de werking van onze ouderraad. Elke jaar opnieuw zetten talloze ouders zich vrijwillig in voor het welzijn van de openluchtschool en hun leerlingen. Zij het via het beleids-, activiteiten- of feestcomité worden er tal van activiteiten georganiseerd ten voordele van Sint-Ludgardis. Zo valt de organisatie van de Nacht van de Vriendschap, Tuinfeest, Kerstmarkt, uniformen verkoop, boerderij klasse, communie, uitzwaai moment kleuterklas en laatstejaarsstudenten en ontelbare andere toffe projecten onder hun hoede.

Drukke tijden voor de boeg dus. En ook al hebben we een fijne en hardwerkende kern van leden binnen activiteiten-, feest en beleidscomité, alle hulp is altijd welkom! Vandaar deze warme oproep aan jullie.
We zijn op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste helpende handen. Mensen die we een mailtje kunnen sturen wanneer we wat extra hulp kunnen gebruiken. Zonder verplichting uiteraard. Gewoon fijne, sympathieke mensen die graag wel eens een pintje tappen, een tafel bedienen, een hamburger flippen, pannenkoeken bakken, ijsjes scheppen, centjes tellen aan de kassa of een klapstoel uitvouwen en daarna weer opplooien.

Als u deel wil uitmaken van dat groepje waardevolle ouders, vul dan het formulier in of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en onze dankbaarheid, en die van de school, zal voor de rest van het jaar de uwe zijn.

Bouwt u mee aan het succes en de toekomst van uw kinderen op Sint Ludgardis Schoten?

Wij kijken er alvast naar uit om u binnenkort te ontmoeten!
Met vriendelijke groeten,

Bram de Tollenaere
Coördinator Helpende Handen