Samen bouwen aan de toekomst van onze kinderen

 

 Word vandaag nog lid van de ouderraad

 

 

Samen met directie en leerkrachten zorgen we als ouderraad voor een veilige, gezonde en uitdagende leeromgeving. Dat doen we door activiteiten te ondersteunen of te organiseren, maar ook door mee te denken over het schoolbeleid.

De ouderraad van onze school bestaat uit een bestuur, 3 comités en helpende handen. Samen zorgen we niet alleen voor een mooie financiële bijdrage aan de school maar ook voor hulp, ontspanning, en gezellig samen zijn.

 

Het beleidscomité heeft een adviserende rol en houdt zich bezig met het uitwerken van beleidsplannen en -projecten. Denk aan schoolreglement, gezondheid, verkeer, anti-pestbeleid, cultuur, STEM, ... Zij organiseert ook infoavonden omtrent opvoeding.
Lees meer...
Het activiteitencomité zet zich in voor de kinderen, de ouders en grootouders. Het ondersteunt leerkrachten bij activiteiten en organiseert de kerstmarkt, de uniformbeurs de speelgoedinzameling en recepties voor 1ste communie en diploma uitreiking. Zij zorgen ook voor de gezonde lunch op Babbelutjesdag en verse pannenkoeken op carnaval.
Lees meer...
Het feestcomité organiseert 2 grote evenementen. Voor de kinderen en hun familie het tuinfeest en voor de ouders en sponsoren de “Nacht van de Vriendschap”. Deze feesten zorgen voor een gezellige dag en mooie financiële bijdrage aan de school.
Lees meer...
Uiteraard kunnen we niet zonder de hulp van onze helpende handen. Deze ouders en soms ook grootouders steken hun handen uit de mouwen om van iedere activiteit een succes te maken.
Lees meer...